לפני ואחרי, לוגו מסעדת "דניאלה"

לפני – הלוגו והסלוגן הקודמים של דניאלה:
הלוגו צפוי ותיאורי מדי ואינו משאיר מקום לדמיון. הלוגו והסלוגן אינם מבדלים ומייחדים את דניאל שגיא אלא להפך – הם שמים אותה בדיוק באותה משבצת מוכרת של סבתא ליד סיר מהביל.

אחרי – הלוגו והסלוגן של דניאלה לאחר תהליך המיתוג:
הבלטת הייחוד של דניאלה בעולם הבישול הביתי. המסעדה מנוהלת על ידי דניאל שגיא, בשלנית צעירה ויצירתית ולכן היה ברור שהלוגו צריך להעביר מסרים של עכשוויות, רעננות וחדוות יצירה בתוך תחום הבישול הביתי. כך נבחר שילוב צבעוני אשר נשען על ירוק רענן ביחד עם כתום-אדום חם וקצבי.
האיור של מזלג, פומפיה וגבעול כוסברה יחד עם פיזור אקראי של גרעיני שומשום נועד להעביר מסר רענן של טריות וחדוות עבודה במטבח. מתוך זה פותחה שפת המותג בפריטים נוספים המעשירים את הקומפוזיציה ואת החוויה. צופה בעל תיאבון ודמיון יוכל ליהנות מעולם וויזואלי עשיר ואולי אף ישמע את להט הסכין על קרש החיתוך ואת בעבוע המרק בסיר, בעוד עינו דומעת מבצל קצוץ.
הכל מוגש טרי, באדיבות ובזריזות אל הצלחת.